Om oss

Hør RadiOs på datamaskinen, nettbrett og mobil - klikk på linken:RadiOs LiveThe beginning

RadiOs ble formelt stiftet i februar 1989. Og allerede 3. april 1989 kunne vi etter hektisk dugnadsinnsats ønske velkommen til den første radiosendingen i lokalene til den gamle vaktmesterboligen ved det gamle kulturhuset Fjellheim her i Os.

 

Flere frekvenser

RadiOs sendte de første årene bare på frekvensen 103,2 MHz på FM-båndet via omformeren i masten på Liafjellet. RadiOs sine operative frekvenser på FM-båndet i dag er 103,2 og 105,1 MHz, vi er altså ikke på DAB, men du kan lytte til oss via datamaskin, nettbrett og mobil på nett.

 

Arne Aarseth var den aller første redaktøren vår. Han laget òg den svært populære programserien «Rockens historie», som gikk ukentlig over eteren i mange år.

 

Mange program

RadiOs har klart seg bra gjennom 31 år, men naturlig nok med noen rolige perioder underveis. I dag har radioen trolig den bredeste og mest varierte sendeflaten vi har hatt i løpet av de 30 årene lokalradioen har eksistert.

Du finner oss i studio i Telthuskvartalet (over frisøren) nede på Osøyro. Og der har vi vært siden 2012.

 

RadiOs er nærmeste lokalradio for svært mange i Austevoll, Tysnes, Fusa, Samnanger, Os og Fana. I tillegg er RadiOs også beredskapsradio for Bjørnafjorden kommune.

 

Uansett hvem du er eller hvor du er så vil vi lage gode radiosendinger for DEG, hilsen oss i redaksjonen!

Telefon: 56 30 14 30
E-post: rerdaksjonen@radios.no